Nu ook Morgana en Zeker Slapen bij Mammoet Woongigant

Posted by in Nieuws Tags: , , , , on 26 september 2015 Comments off
Klik op afbeelding voor vergroting

Klik op afbeelding voor vergroting

Zondag 6 september opent de nieuwe vestiging van Morgana en Zeker Slapen bij Mammoet Woongigant in Zwaagdijk. De officiële opening is van 11.00 tot 16.00 uur, waarbij klanten de collecties kunnen bekijken en zelf uitproberen, persoonlijk advies krijgen en de Morgana Slaaptest kunnen ervaren. Dit gebeurt allemaal bij Mammoet Woongigant. Bovendien ligt er voor de eerste 50 personen die de slaaptest doen een gezond slapen goodiebag klaar. Jij bent uniek; en je bed?

Morgana

Iedereen goed en gezond laten slapen, dat is waar Morgana voor staat. Morgana is gespecialiseerd in slaapoplossingen op maat, bestaande uit een gepersonaliseerde bedbodem, matras en hoofdkussen. Daarnaast vind je er een uitgebreide collectie ledikanten, boxsprings en kasten. Met de Morgana Slaaptest ervaart iedereen binnen 8 minuten wat 10 jaar gezond slapen kan betekenen. Geheel gratis. Tijdens de test wordt het lichaamsprofiel gemeten en ervaar je welk bed het best bij jouw past. Morgana laat je voelen wat een bed op maat betekent. En met de 90 dagen slaapgarantie maakt men altijd de goede keuze. Daarnaast biedt Morgana een ‘check-up service’, waarbij een objectieve adviseur het slaapsysteem thuis komt controleren en advies geeft over eventuele verbeteringen.

Zeker Slapen

Zeker Slapen is een nieuw en betaalbaar slaapconcept. Klanten kunnen hierbij het bed geheel zelf samenstellen. De bedden van Zeker Slapen zijn in drie verschillende stijlen. De stijl Royaal straalt luxe uit door de fluwelen stoffen. Ook is er Abstract, dat voornamelijk strakke lijnen heeft. De laatste stijl is Zuiver met natuurlijke kleuren en materialen. Als je een keuze hebt
gemaakt tussen de stijlen, kies je je hoofdbord en boxspring, houten- of gestoffeerde ledikant. Vervolgens maak je een keuze in bijvoorbeeld kleuren, stof en en poten. In totaal zijn er meer dan 256 combinaties mogelijk.

Zeker Slapen hanteert een prijsstelling die te vergelijken is met die van een prijsvechter, maar biedt daarentegen veel extra’s. Zo kan de klant het bed in de winkel samenstellen met onderbouwd en professioneel advies van een verkoper. Vervolgens wordt het bed gratis thuis afgeleverd en gemonteerd. Ook bieden wij een ruime collectie slaapkamerkasten. U heeft keuze uit
diverse modellen kasten met zowel draaideuren als zweefdeuren. U kunt hierbij zelf uw indeling en kleuren kiezen. Wilt u uw kast laten maken zoals u dat wilt? Dat kan met onze maatwerk kasten. De kast precies op maat gemaakt volgens uw wensen en ideeën! De kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en toepasbaar in iedere ruimte. Alle kasten zijn te combineren met bijpassende nachtkastjes.

Opening

Om deze opening te vieren staat er voor al onze klanten koffie met Morgana gebak klaar op zondag 6 september van 11.00 – 16.00 uur. We hopen u die dag te verwelkomen bij Morgana Zwaagdijk om samen met u deze opening te vieren.

Tot ziens bij Morgana Zwaagdijk. Ingang 1e etage via Mammoet Woongigant.
Zwaagdijk 227 te Zwaagdijk-Oost. Meer info vind je ook op www.morgana.nl en www.zekerslapen.nl